Siirry sisältöön

Infokirje

Lasten suojelun kesäpäivät 5.–6.6.2018

Tervetuloa Lasten suojelun kesäpäiville Porvooseen!

Lasten suojelun kesäpäivät järjestetään Porvoossa 5.–6.6.2018. Paikalla on jopa 300 lastensuojelun ja lapsiperheiden palveluiden parissa työskentelevää ammattilaista kunnista, järjestöistä ja yksityiseltä sektorilta sekä alan opiskelijoita. Tämän vuoden teemana kesäpäivillä on Sinä ja minä – Du och jag: aitoja kohtaamisia digitaalisessa ajassa.

Tapahtumapaikka
Koulutuspäivät järjestetään Porvoon Taidetehtaalla (osoite: Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100 Porvoo). Katso sijainti kartalta.

Saapumisohjeet
Porvoon linja-autoasemalta kävelee n. 10 minuuttia Taidetehtaalle. Myös paikallisbussit nro 1, 2, 4 ja 5 kulkevat keskustasta Taidetehtaan pääoven eteen. Taidetehtaalla on runsaasti maksullista pysäköintitilaa. Taidetehtaan infosta saa ostaa päivän ja kahden päivän P-lippuja Autoparkin parkkipaikoille hintaan 5,-/päivä. Tarkemmat saapumisohjeet tapahtumapaikalle ja lisätietoa pysäköinnistä löytyvät Taidetehtaan verkkosivuilta.

Porvoon taksi: 0100 3344.

Tilat
Pääpuheenvuorot pidetään Avanti-salissa. Alaseminaaripuheenvuorot ovat Avanti-salin lisäksi kokoustiloissa Fiskars ja Haikka (2.krs) sekä Taidetehtaan viereisessä rakennuksessa Porvoon sosiaalitoimiston kokoushuone Akvaariossa, Taidetehtaankatu 4 c 3. krs.). Tarkemmat tilatiedot löytyvät ohjelmasta ja paikan päällä on opasteet. Lisätietoa tiloista täällä.

Kahvi- ja lounastarjoilut ovat Taidetehtaan Ravintola Vitriinissä. Lounas- ja kahvitarjoilut kuuluvat osallistumismaksuun.
Taidetehtaan tilat ovat esteettömät.

Narikka
Taidetehtaan aulassa on valvottu narikka, johon voi jättää takkeja sekä mahdollisia matkalaukkuja. Narikka on auki molempina päivinä klo 8–16.30.

Ilmoittautuminen seminaariin
Saapuessasi koulutuspäiville ilmoittauduthan aulassa olevassa Lastensuojelun Keskusliiton ilmoittautumispisteessä. Ilmoittautumisen yhteydessä saat seminaarimateriaalin.

Ohjelma
Kesäpäivien ohjelma löytyy osoitteesta: www.lastensuojelunkesapaivat.fi

Wlan
Taidetehtaalla toimii langaton internet-yhteys.
Verkko: Taidetehdas_Vieras
Salasana: Taidetehdas6

Iltaohjelma
Olet tervetullut osallistumaan iltatilaisuuteen tiistaina 5.6. Ilta alkaa kaupungin vastaanotolla klo 18–19, mikä järjestetään Porvoon kaupungintalolla osoitteessa Raatihuoneenkatu 9, 06100 Porvoo. Vastaanotto on tarkoitettu niille, jotka ovat ilmoittautuneet vastaanotolle kesäpäiville ilmoittautumisen yhteydessä. Kaupungin vastaanotolla on tarjolla cocktailpaloja ja kuohuviiniä.

Vastaanoton jälkeen ilta jatkuu halukkaille vapaamuotoisesti Kliffa & Klubilla (osoite: Jokikatu 31, ​06100 Porvoo). Kaupungin vastaanotto sisältyy osallistumismaksuun ja sisäänpääsy Kliffa & Klubille on maksuton.

Kesäpäivät sosiaalisessa mediassa
Osallistu keskusteluun Twitterissä #lskesäpäivät ja #duochjag.

Seuraa myös Lastensuojelun Keskusliiton somekanavia:
Twitter: @LastensuojeluKL
Facebook: Lastensuojelun Keskusliitto ja Lastensuojelun Keskusliiton koulutuspäivät
Instagram: @lastensuojelunkeskusliitto

Brella – Löydä uusia kontakteja!
Nyt on sinun mahdollisuutesi löytää arvokkaita kontakteja Brella -verkostoitumistyökalun avulla! Otamme kesäpäivillä ensimmäistä kertaa käyttöön työkalun, jonka avulla voit kohdata samoista aiheista kiinnostuneita ihmisiä. Brellassa voit selata muita tapahtuman osallistujia, jotka ovat rekisteröityneet tapahtumaan, ja halutessasi ehdottaa tapaamista. Tässä vielä kertauksena liittymisohjeet Brellaan:

  1. 1. Luo tili/Kirjaudu sisään tästä linkistä painamalla. Tapahtumasi koodi on lskesapaivat.
  2. 2. Tarkenna tarvittaessa etsin-/tarjoan -kategorioita. Brellan algoritmi yhdistää oikeat henkilöt näiden tietojen perusteella, sinun ei siis tarvitse selata koko osallistujalistaa läpi löytääksesi sopivat ihmiset.
  3. 3. Lähetä tapaamisehdotuksia ja hyväksy tai hylkää sinulle lähetetyt.
  4. 4. Hyväksyessäsi tapaamisen Brella kertoo sinulle pöytänumeron tapaamisalueella. Olethan ajoissa paikalla!

Voit myös ladata Brellan App Storesta & Google Play Storesta. Muistathan liittyä tapahtumaan tapahtumakoodillasi lskesapaivat.

Viestiseinä
Käytössämme kesäpäivillä on Viestiseinä-palvelu, johon sinulla on mahdollisuus lähettää kommentteja, kysymyksiä tai esitysten pohjalta syntyneitä ajatuksia koko tapahtuman ajan. Saapuessasi tapahtumapaikalle kirjoita siis puhelimesi selaimeen viestiseina.fi/lskl, niin olet valmis osallistumaan! Selaimen kautta voit myös osallistua äänestyksiin. Viestiseinä toimii myös Twitterin kautta #lskesäpäivät. Viestiseinä on näkyvillä Avanti-salissa.

Kokemuskirjasto
Kokemuskirjasto on täällä taas! Kirjoina toimivat lastensuojelun kokemusasiantuntijanuoret.

Täytä ennen lainausta kirjastokorttihakemus, jonka allekirjoittamalla sitoudut kunnioittamaan keskustelua ja kohtaamaan nuoren arvostavasti. Hakemuksen täytettyäsi saat lainata valitsemasi kirjan pieneen keskustelutuokioon. Kokemuskirjastossa olet vapaa kohtaamaan ilman tavoitteita. Ainoa tehtäväsi on kuunnella ja keskustella. Kirjastossa ei arvioida, tehdä suunnitelmia tai päätöksiä. Tule haastamaan ennakkoluulosi!

Kokemuskirjasto on avoinna lounastauolla tiistaina sekä lounas- ja kahvitauoilla keskiviikkona. Se sijaitsee Taidetehtaan 2. kerroksessa Alba-salissa. Tervetuloa!

Luentomateriaalit
Luentojen diat löytyvät tapahtuman jälkeen Lastensuojelun Keskusliiton SlideShare-tililtä.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä:

Tuuli Valo
050-572 1089
tuuli.valo@lskl.fi

Tiia Hipp
050-537 0061
tiia.hipp@lskl.fi